Катино мезе

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714063
25/10/2017
"Мезе за специалните вечери с приятелите "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 844
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г шол
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • печурки - 200 г
  • лук - 2 - 3 глави
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте сача и сипете малко олио в него. Запържете нарязаното месо и нарязания на полумесеци кромид лук.

Щом месото се позачерви добавете и нарязаните гъбки и сипете малко гореща вода.

Овкусете със сол и пипер, полейте с лимоновия сок.

Гответе докато месото омекне достатъчно.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар