Вкусни свински шницели

Наталия М.Наталия М.
Новак
41944
Вкусни свински шницели
Снимка: Наталия М.
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Бързи за приготвяне свински шницели с Картофи Уеджис в еър фрайър, които стават изключително вкусни"

Необходими продукти

  • свинско контрафиле - 400 г
  • яйца - 2 бр.
  • горчица - 2 с.л.
  • галета - за овалване
  • брашно - 2 - 3 с.л.
  • черен пипер и сол - на вкус
  • краве масло - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Преди да пристъпим към приготвянето на апетитните шницели хубаво подсушаваме свинското контрафиле с кухненска хартия, застиламе месото с фолио за свежо съхранение и начукваме равномерно месото с чук.

Чукваме две яйца, добавяме сол, черен пипер, горчица и разбиваме добре.

В купа поставяме 2-3 с.л. брашно за овалване, а в друга купа - галета за паниране.

Вземаме едно по едно филетата и овалваме, първо, в брашното, после в яйцето и най-накрая в галета.

Важно е да спазваме последователността.

После в тавичка поставаме хартия за печене, нареждаме вече панираните шницели и слагаме по кубче масло на всеки шницел.

Печем във фурна до златисто.

Тези вкусни свински шницели са идеална алтернатива за заети домакини, защото се приготвят изключително бързо, а печенето става равномерно.

Идеално предложение за изненадващи гости.

Предложение за сервиране на вкусни свински шницели с Картофи Уеджис в еър фрайър, който стават изключително вкусни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: