Начин на приготвяне
Преди да пристъпим към приготвянето на апетитните шницели хубаво подсушаваме свинското контрафиле с кухненска хартия, застиламе месото с фолио за свежо съхранение и начукваме равномерно месото с чук.
Чукваме две яйца, добавяме сол, черен пипер, горчица и разбиваме добре.
В купа поставяме 2-3 с.л. брашно за овалване, а в друга купа - галета за паниране.
Вземаме едно по едно филетата и овалваме, първо, в брашното, после в яйцето и най-накрая в галета.
Важно е да спазваме последователността.
После в тавичка поставаме хартия за печене, нареждаме вече панираните шницели и слагаме по кубче масло на всеки шницел.
Печем във фурна до златисто.
Тези вкусни свински шницели са идеална алтернатива за заети домакини, защото се приготвят изключително бързо, а печенето става равномерно.
Идеално предложение за изненадващи гости.
Предложение за сервиране на вкусни свински шницели с Картофи Уеджис в еър фрайър, който стават изключително вкусни.