Начин на приготвяне
Смесете в подходяща купа текилата, соковете от цитрусите, чесъна, лука, соса Табаско и черния пипер. Запазете 60 мл от маринатата.
Сложете телешкото в купата с останалата марината, покрийте и оставете да се маринова за 4 часа. Ако искате да се получи още по-вкусен резултат, го оставете да се маринова цяла нощ. Обръщайте го от време на време.
Предварително загрейте скарата на умерен огън. Капнете по малко вода върху всяка арабска питка, наредете ги на купчина една над друга и увийте с дебело алуминиево фолио.
Сложете ги върху скарата. Извадете телешкото и го отцедете от маринатата. Сложете месото върху скарата и го обърнете веднъж по време на печенето, като го намазвате с отделената марината (веднъж обърнете и питките).
Нарежете телешкото на тънки филийки. Сложете върху всяка една питка месо, добавете от готовия доматен сос, Гуакамолето и поднесете.