Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Винергет с месо

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k662
Винергет с месо1 / 2
10/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свинско месо - 250 г
  • червено цвекло - 1 глава
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • картофи - 3 - 4 бр.
  • кисели краставички - 3 - 4 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • майонеза - 200 г
  • горчица - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се сварява в подсолена вода, отцежда се и се нарязва на ивици. Морковите, картофите и червеното цвекло се сваряват, обелват и изстинали се нарязват на ивици.

Майонезата се подправя с черен пипер, сол и горчица и се смесва с нарязаните месо и зеленчуци.

Слагат се в чиния и се украсяват с резени твърдо сварени яйца и магданоз. Поднесете винегрета с месо веднага.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: