Миди в масло и бяло вино

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
29/11/2016
"От старите морски вълци знаем, че това невероятно ароматно и вкусно мезе се приготвя за не повече от 5 минути "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 450
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме мидите с четка и отстраняваме водораслите.

Поставяме ги в дълбока тенджера и ги заливаме с виното и разтопеното масло.

Похлупваме и задушаваме, като от време на време раздрусваме тенджерата.

Готови са, когато се разтворят черупките им.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар