Миди в масло и бяло вино

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
29/11/2016
"От старите морски вълци знаем, че това невероятно ароматно и вкусно мезе се приготвя за не повече от 5 минути "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 659
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме мидите с четка и отстраняваме водораслите.

Поставяме ги в дълбока тенджера и ги заливаме с виното и разтопеното масло.

Похлупваме и задушаваме, като от време на време раздрусваме тенджерата.

Готови са, когато се разтворят черупките им.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар