Пилешко филе по марокански

Марина НордМарина НордНовак1219
26/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 186
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се измива, подсушава се и се нарязва на кубчета. Запържва се в загрятата мазнина до златисто.

Изважда се и в същата мазнина се запържват морковите, нарязани на тънки пръчици, и чушките - нарязани на ивички. След като зеленчуците омекнат, се връща обратно месото и се добавят стафидите, маковото семе и подправките.

Залива се с бульона и се оставя на слаб огън за 15 минути. Ястието се пресипва в тава, завива се с алуминиево фолио и се запича в загрята на 200 градуса фурна 25 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар