Ирландска херинга фламбе

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
68
46
10/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 073
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете внимателно рибата. Махнете главите и средата кост, така че да останат само филетата. Отстранете кожата.

Наредете филетата херинга в чиния за поднасяне. Затоплете за кратко уискито.

Залейте рибата с уискито и внимателно го запалете. Когато пламъците угаснат рибата е готова за консумиране.

Поднесете със салата по избор.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 2
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар