Кето суфле

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
384
1k
2k
62
1
30/07/2019
"Диетата ни започва със суфле, специално кето суфле, за да запазим трудно постигнатата фигура "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 658
  • Преглеждания за месеца142
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 8 бр.
  • извара - 5 с.л.
  • заквасена сметана - 2 с.л.
  • куркума - 1 щипка
  • сол - 1/4 ч.л.
* мерки и количества
Суфле

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг.

Жълтъците смесваме с извара, сол, сметана и куркума и ги пасираме с пасатор. След това на порции към тази смес добавяме разбитите белтъци и разбъркваме с лъжица или шпатула.

Намазваме 4 формички за суфле /в зависимост от големината/ с масло и ги пълним до половината със сместа. По желание може да се направи и едно голямо суфле в голяма форма.

Печем на 200 градуса за 15 минути. Сервираме веднага.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар