Еленски кюфтенца на барбекю

27/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се нарязва на парчета. Те могат да се нанижат директно на дървени шишчета. Друг вариант е да се обели наденицата и от каймата да се оформят кюфтенца, които също се редят на шишчетата с лук. Всичко се запича на барбекю.

След това се запичат и нарязаните на колелца тиквички, които предварително са намазани с малко зехтин.

Лападът и киселецът се накъсват и се овкусяват със зехтин и лимон.

Порцията се гарнира с див лук и коктейлни доматчета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар