Пълнени телешки езици

03/01/2019
Приготвяне80 мин.
Готвене220 мин.
Общо300 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо182
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре измитите и леко подсолени езици слагаме да врят във водата с моркова, целината, сол и оцет.

Като омекне месото, обелваме го и го разрязваме по дължина. Пълним вдлъбнатината на всеки свински език с изпържен лук, подправен със сол и черен пипер.

Завързваме с конец, заливаме с бульона, в който са врели езиците, поръсваме с масло и печем във фурната. Махаме внимателно конеца от всеки изпечен език и го нарязваме на филии. Поднасяме с туршия или свежа салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар