Пълнени чушки с кайма и ориз в тенджера

11/01/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваЕксперт455122096
"Приятно ще изненадаме любителите на пълнените чушки с едно свежо предложение за приготвянето им на котлон "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 248
  • Преглеждания за месеца3340
  • Преглеждания за седмицата479
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме на ситно лука. В тенджера с олио го поставяме и запържваме, като към него добавяме солта, докато стане леко прозрачен.

Добавяме измития ориз към задушения лук, настъргания морков и добавяме червения пипер, като разбъркваме.

Накрая прибавяме и каймата. Наливаме вода и разбъркваме. Премахваме и оставяме да се охлади леко сместа.

Почистваме чушките и ги измиваме. Пълним ги със сместа. Подреждаме в тенджерата нашите пълнени чушки и наливаме вода.

Поставяме на котлона чушките и варим до готовност.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар