

Анонимен
Щом има сода не е пандишпан!
17.05.2025 15:49

Grace404
Efrosia, merci za rezeptata, mnogo dobre se poluchi. :)
08.03.2020 17:08
1

Нина Йорданова
180
17.03.2019 11:44

Нина Йорданова
190 не е ли висока температура.?
17.03.2019 11:44

Rosica Rosenova
Страхотен резултат. Благодаря за рецептата.
16.07.2014 15:18
1

@
Рецептата е страхотна!Пека в загрята фурна за около 5 минути, става невероятно вкусно!Благодаря!
01.06.2014 15:28
1
1

Диана Цанова
аз слагам бакпуловер
25.11.2013 17:31
8
1
1

98668
Даноооо, бакпуловера си го остави в гардероба
09.01.2016 15:47
3
2

Валентина Печева
За да стане блатът по-хубав, белтъците се разбиват отделно с половината от захарта, и към тях се прибавят разбитите жълтъци и т.н....няма нужда от сода.
17.11.2013 23:42
12
1

Юлия
На пандишпан сода не се слага!
14.06.2013 17:18
10
3

румяна
Печете го в загрята фурна ,става по-добре.
09.06.2013 13:33
4

аз
Получи се много добре.Благодаря за рецептата.
28.02.2013 13:00
1