Тази рецепта коментираха

Анонимен
Grace404
Grace404
Efrosia, merci za rezeptata, mnogo dobre se poluchi. :)
08.03.2020 17:08
1
Нина Йорданова
Нина Йорданова
180
17.03.2019 11:44
Нина Йорданова
Нина Йорданова
190 не е ли висока температура.?
17.03.2019 11:44
Rosica Rosenova
Rosica Rosenova
Страхотен резултат. Благодаря за рецептата.
16.07.2014 15:18
1
@
@
Рецептата е страхотна!Пека в загрята фурна за около 5 минути, става невероятно вкусно!Благодаря!
01.06.2014 15:28
1
1
Диана Цанова
Диана Цанова
аз слагам бакпуловер
25.11.2013 17:31
8
1
1
98668
98668
Даноооо, бакпуловера си го остави в гардероба
09.01.2016 15:47
3
2
Валентина Печева
Валентина Печева
За да стане блатът по-хубав, белтъците се разбиват отделно с половината от захарта, и към тях се прибавят разбитите жълтъци и т.н....няма нужда от сода.
17.11.2013 23:42
12
1
Юлия
Юлия
На пандишпан сода не се слага!
14.06.2013 17:18
10
3
румяна
румяна
Печете го в загрята фурна ,става по-добре.
09.06.2013 13:33
4
аз
аз
Получи се много добре.Благодаря за рецептата.
28.02.2013 13:00
1