Пъстърви на сач

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
310
288
21/10/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 098
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте пъстървите. Направете успоредни нарези от едната им страна, като за целта използвате остър нож.

Разбийте меда със зехтина, лимоновия сок, черен пипер и сол. Намажете с получената смес рибите и от двете страни.

Загрейте намасления сач и печете рибите докато кожата им покафенее, като от време на време ги обръщате.

Сервирайте, като във всеки нарез сложете лимонче.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар