Пълнени пилешки филета

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
596
1k
31
2k
09/06/2017
"Крехки пилешки филенца с нежен пълнеж - любимо ястие за делник и празник"
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо236 791
  • Преглеждания за месеца193
  • Преглеждания за седмицата193
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 3 - 4 чифта пилешки гърди
  • чесън - 3 скилидки пресован
  • горчица - 1 с.л.
  • яйца - 3 сварени
  • вино - 120 мл
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин
  • пушено сирене - 200 г
  • бекон - 250 г
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Начукайте тънко пилешките гърди, като ги слагате в найлонов плик.

Разбийте 50 мл от виното, зехтина, горчицата, сол и черен пипер на вкус. Намажете пилешките гърди от вътрешната страна.

Във всяко парче месо сложете по-дебеличко парче пушено сирене, шунка или бекон и яйце, нарязано на филии.

Завийте пилешкото като плик и всеки плик завържете със здрав конец.

Подредете пликовете в подмазнена тава, залейте, ако е останала от маринатата, посолете малко и залейте с останалото вино.

Сложете фолио и пъхнете да се пече в загряна на 190 градуса фурна. След около 30 минути махнете фолиото и доопечете руладините до приятен загар.

Рейтинг

5 35
4 14
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
sirma
sirma
12.12.2013 01:02
А с чесъна какво се случва?? :)
17
2
някой
някой
11.11.2013 21:52
А чесъна за десерт ли е...?Къде се слага...
28
2
дани
дани
11.11.2013 15:22
Много вкусни станаха
2
9