Свинско месо със зеленчук

04/09/2012
Виргиния
отВиргинияНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 829
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на дребно месо се слага в нагорещеното масло и се запържва добре. Добавят се почистените и нарязани зеленчуци.

Всичко се задушава до омекване на месото, като се долива малко водичка. Задушаването отнема около 40 минути.

Накрая свинското със зеленчуци се овкусява с подправки, разбърква се и се снема от котлона.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар