Свинско месо със зеленчук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
438
375
04/09/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 476
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушено Свинско

Начин на приготвяне

Нарязаното на дребно месо се слага в нагорещеното масло и се запържва добре. Добавят се почистените и нарязани зеленчуци.

Всичко се задушава до омекване на месото, като се долива малко водичка. Задушаването отнема около 40 минути.

Накрая свинското със зеленчуци се овкусява с подправки, разбърква се и се снема от котлона.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар