Свинско месо със зеленчук

ВиргинияВиргинияНовак
04/09/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 821
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на дребно месо се слага в нагорещеното масло и се запържва добре. Добавят се почистените и нарязани зеленчуци.

Всичко се задушава до омекване на месото, като се долива малко водичка. Задушаването отнема около 40 минути.

Накрая свинското със зеленчуци се овкусява с подправки, разбърква се и се снема от котлона.

Рейтинг

5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар