Калмари с винен сос

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
08/10/2010
"ГотвачБГ съветва - хапвайте с удоволствие и мярка и не забравяйте да споделите с приятели"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 632
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете калмарите на кръгчета и ги измийте. В сгорещена мазнина запържете лука, добавете калмарите и задушавайте, докато омекнат.

Долейте виното, прибавете нарязаните зеленчуци, сол и черен пипер на вкус и вода.

Ястието се вари около 40 минути и се поднася като предястие охладено, с резени лимон.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Миглена
Миглена
23.06.2011 15:59
Страхотна рецепта, ще я направя.
0
0
Женя
Женя
25.03.2011 20:45
След 40 минути калмарите ти ще са на каиш.
1
1