Скумрия с хрупкава коричка

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
332
292
06/10/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 631
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете много добре скумриите, важно е да бъдат напълно сухи. Загрейте грил тиган с малко олио и изчакайте да се нагорещи.

Оваляйте всяка скумрия в брашното и сложете в олиото. Посолете.

Печете скумриите докато станат наистина хрупкави - около 15 минути, като ги обърнете веднъж. Сервирайте с резени лимони и магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Маестро
Маестро
25.06.2015 20:11
Пропуснали сте да напишете ресните които сте на рибите.
2
0
Скумру
Скумру
25.06.2015 20:05
А какво е това червеното върху рибите, да не сте пропуснали нещо в рецептата
0
0