Начин на приготвяне
За приготвянето на пиците ще е необходимо да си приготвим предварително продуктите.
С купа изсипваме царевицата, нарязваме червения лук на кръгчета или полумесеци. Колбасът се нарязва, както ви е удобно (може да използвате сварено и накъсано пилешко месо).
Чушките се измиват и нарязват на колелца.
Върху тава поставяме хартия за печене и редим от хляба лаваш. Върху него намазваме с 2 с.л. от доматеното пюре и редим продуктите.
Гъбите може да се задушат за кратко заедно с лука и да се поставят върху пицата в готов вид. Печем в предварително загрята фурна на 180°C за около 7-10 минути.
Изваждаме мъжките пици и ги поръсваме с кашкавал, който предварително сме рендосали.
Връща се пицата във фурната до разтапянето на кашкавала. Пицата се сервира топла с домашен кетчуп, песто или чеснов сос.