Начин на приготвяне
Тестото се разточва и се слага в голяма тава. С вилица се набожда на няколко места. Маслото се разтопява и се добавя брашното, като се разбърква, за да няма бучки.
Сваля се от котлона. Прясното мляко се загрява и в него се пуска нарязаният на малки парченца кашкавал. Добавят се индийското орехче и солта. След като кашкавалът се разтопи на бавен огън, се отцежда от млякото.
Добавя се маслото с брашното и се загрява на бавен огън около 40 минути при непрекъснато бъркане. След това сместа се сваля от котлона и се охлажда.
След 15 минути се добавят яйцата, ореховите ядки и водката. Тази смес се слага върху тестото в тавата и се пече 1 час на 170 градуса. Вади се от фурната, охлажда се 15 минути и се сервира със салата.