Задушена целина по китайски

Марина НордМарина НордНовак1219
24/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо708
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • целина - 500 г
  • зелен лук - 1 стрък
  • олио - 1 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • сол - ½ ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се измива, подсушава се и се нарязва на къси ивички.

Нарязаният на ситно лук и черният пипер се запържват в загрятото олио и се добавя целината.

Запържва се леко при непрекъснато бъркане и се добавя соевият сос и солта.

Похлупва се и се оставя да се задуши 10 минути.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар