Ezine.bg»Рецепти»Гарнитури»Задушен зелен фасул с масло

Задушен зелен фасул с масло

Задушен зелен фасул с масло
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3
"Задушен зелен фасул с масло - семпло и вкусно"

Необходими продукти

  • зелен фасул - 400 г замразен
  • масло - 100 г
  • сол
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • магданоз
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете фасула. Сложете маслото в подходящ съд за готвене.

След като маслото се разтопи, добавете ситно нарязан чесън.

Добавете и фасула. Овкусете със сол.

Разбъркайте ястието и след като фасулът промени цвета си, отстранете съда от огъня. Ястието е готово.

Поднесете с магданоз и парче лимон.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: