Забулен шаран

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
225
27
220
30/09/2014
"Колкото и да го забулвате този шаран, ще го изядем "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо626
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и нарязва на порции. Поръсва се със сока на лимона и се намазва с разтопено масло. Запича се на скара.

Яйцата се разбиват на водна баня, заедно с виното, настъргана лимонова кора и солта, до сгъстяване, но без да заври.

Парчетата риба се посоляват и се нареждат в тава. Заливат се със соса и се запичат в умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар