Ezine.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Шаран по моравски

Шаран по моравски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k969957
Шаран по моравски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Организираме кулинарно пътешествие в търсене на най-вкусната рецепта за шаран. Вие ще участвате ли?"

Необходими продукти

  • шаран - 800 г, филета
  • масло - 2 с.л.
  • яйца - 4 бр.
  • кашкавал - 2 с.л., настърган
  • сметана - 2 с.л., готварска
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме олио и в него пържим посолените филета.

Подреждаме филетата в тавичка и ги покриваме с разбърканите ситно нарязани яйца и настъргания кашкавал.

Запичаме в добре загрята фурна за 7 минути и сервираме, като върху всяко парче поставим малко масло.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: