Мерлуза с моркови и бяло вино

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
12/09/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо281
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситнете морковите и лука, след което ги запържете в масло. Щом лукът порозовее, поръсете с брашно и прибавете виното.

Разбъркайте соса и го оставете да ври около 20 минути на умерен огън. През това време нарежете рибата на едри късове и я подправете с черен пипер и сол.

Наредете рибата в глинена тавичка, залейте я с приготвения сос. Отгоре сложете дафинов лист и магданоз. Печете ястието на 200 - 250 градуса.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар