Агнешки дроб на тиган

Агнешки дроб на тиган
Снимка: Христинка Колева
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Мятаме тигана агнешкия дроб и приготвяме любимо питие към него"

Необходими продукти

  • агнешки дроб - 500 грама
  • брашно - към 4 с.л.
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкият дроб няма нужда от предварително мариноване, защото е много крехък.

Измийте го и го нарежете на тънки филийки.

Оваляйте всяка една в брашното и оставете да престои за няколко минути на кухненска хартия.

Загрейте достатъчно количество олио и изпържете дроба за кратко.

Отцедете върху хартия. Поръсете биреното мезе с черен пипер и сол, сервирайте веднага.

Агнешкият дроб на тиган е много вкусен.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: