Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Агнешки дроб пане

НикиНики
Новак
2358393k412
Агнешки дроб пане
Снимка: Ники
1 / 4
17/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Какво ще кажете за този агнешки дроб пане, страхотно мезенце за биричката, нали?"

Необходими Продукти

  • агнешки дроб - 1 кг
  • прясно мляко - за накисване
  • брашно - за овалване
  • сол
  • черен пипер
  • лук - 3 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкия дроб нарязваме на парчета, накисваме го в прясно мляко сутринта, ако ще го приготвяме вечерта.

Преди пърженето изваждаме дроба и го подсушаваме с кухненска хартия.

Овкусяваме със сол и черен пипер.

Нагряваме си мазнина в тиган, овалваме дроба в брашно и пържим в горещото олио.

Готовия дроб поставяме върху кухненска хартия.

Лука нарязваме на ленти и задушаваме до омекване.

Сервираме биреното мезе, като върху него слагаме от задушения лук.

Агнешкият дроб пане е готов.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: