Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Агнешки дроб в було

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k661
Агнешки дроб в було
Снимка: Daya
1 / 2
08/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешки черен дроб - 1 кг
  • агнешко було - 4 бр.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвеният агнешки черен дроб се бланшира във вряща вода, посолява се, нарязва се и се разпределя в булото заедно със скилидките чесън.

Завива се добре.

Получените пакетчета се пекат на скара около 10 минути от всички страни, като се внимава да не прегорят.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: