Агнешки дроб в було

Агнешки дроб в було2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • агнешки черен дроб - 1 кг
  • агнешко було - 4 бр.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвеният агнешки черен дроб се бланшира във вряща вода, посолява се, нарязва се и се разпределя в булото заедно със скилидките чесън.

Завива се добре.

Получените пакетчета се пекат на скара около 10 минути от всички страни, като се внимава да не прегорят.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: