Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Телешки дроб в масло на тиган

Телешки дроб в масло на тиган

IlariaIlaria
Новак
59762531
Телешки дроб в масло на тиган
Снимка: Monika Ivanova
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"С биричка ще си хапнете с голямо удоволствие този телешки дроб"

Необходими продукти

  • телешки дроб - 1 и 1/2 кг
  • брашно - 40 г
  • масло - 125 г растително
  • сол - на вкус
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкия дроб на филии с остър нож и го посолете.

Оваляйте го в брашно и го сложете да се пържи в тиган със сгорещено масло.

Поднесете вкусното мезе с пресен магданоз.

Телешкият дроб в масло на тиган е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: