Начин на приготвяне
Нарежете свинските вратни пържоли на по-дребни късчета и овкусете със соев сос и олио. Оставете да се маринова за час.
Сложете 4-5 с.л. олио на сача и го оставете да загрява. Запържете месото и гответе около 20 мин. Отделете пърженото свинско в тава.
Нарежете по ленти тиквичките и морковите. Пригответе и тях след месото. Пържете зеленчуците както следва - моркови, тиквички, чушки. Сложете ги при месото, не ги гответе повече от 5 мин.
Следва лукът, нарязан на филийки, после скилидки чесън. След като ги извадите, сложете нарязаните гъби.
Овкусете зеленчуците с черен пипре и сол. Нарежете крушите на филийки и минете и тях през сача. После за малко оставете и сливите. Плодовете стоят на отделно място от зеленчуците.
Запържете последни доматите от двете страни. Поръсете с чубрица и сол, извадете и тях.
Разбъркайте месото с морковите, гъбите, лука, чушките и тиквичките. Половината от количеството върнете в съда, добавете малко плодове към свинския сач, както и домати. След това сипете и другата част.
Свинският сач със зеленчуци и плодове е готов!