Кавърма с варена наденица

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
114
21
271
1
20/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо69
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • наденица - 2 бр. варена
  • чушки - 6 бр. /3 червени и 3 зелени/
  • лук - 3 глави
  • олио
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на колелца варената наденица. Почистваме двата вида чушки, измиваме ги и ги режем на едри парчета. Белим лука и го режем на полумесеци.

Сгорещяваме олиото в тиган, запържваме лука и наденицата за 1-2 минути.

След това добавяме нарязаните чушки, разбъркваме, поръсваме с червен пипер и наливаме 1 ч.ч. вода захлупваме с капак, оставяме да къкри на слаб огън.

От време на време разбъркваме кавърмата. Готвим, докато омекнат зеленчуците.

Накрая овкусяваме кавърмата с варена наденица със сол и черен пипер и сервираме!

Да ви е сладко с тази страхотна кавърма с наденица!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар