Люта рибена чорба

ЗорицаЗорица
Копирайтър
107
16
305
1
21/07/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо420
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се обелва и нарязва на едро, морковите и целината се обелват и нарязват на кубчета.

В тенджера се слага обезкостената риба, нарязана на едри парчета, лука, морковите, целината, почистените от семената и нарязани на ситно сладка и люти чушки, дафиновите листа, солта и се налива водата.

Вари се около 30-35 минути на умерен котлон. Добавят се фидето и обелените и накълцани на ситно домати. Вари се още десетина минути.

Рибената чорба се сваля от котлона, добавя се маслото и лютия червен пипер, ситно нарязаните магданоз, босилек и девесил, скълцаните скилидки чесън, сол и черен пипер на вкус, разбърква се и се сервира украсена с резенчета лимон.

Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар