Котлети с пиперена коричка

27/08/2019
"Мммм, това е единствената оценка, която ще получите за тези котлети, но тя е и най-важната, нали "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо42
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Две от главите червен лук се нарязват на ситно. Магданозът се накълцва. Месото се наръсва със сол и пипер, овалва се в 2 с.л. брашно.

Котлетите се запържват около 2 минути от двете страни в 2 с.л. от зехтина.

Червеният лук, 1 с.л. брашно, галетата, 2 с.л. зехтин и магданозът се смесват. С тях се поръсва месото, сложено в тава.

Пече се 15 минути на 200 градуса в предварително загрята фурна. Чушките и 1 глава лук се нарязват.

Запържват се за 5 минути в 1 с.л. зехтин, като след 2 минути се сипва бульонът. Подправя се със сол и черен пипер. Готовите зеленчуци се добавят към готовите котлети.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар