Сладкиш с вишни по испански

03/09/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо162
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд смесете пресятото брашно с маята и солта и направете в средата му кладенче.

Разбъркайте захарта и яйцата, докато побелеят, сипете ги в кладенчето и ги размесете с брашното.

Прибавете маслото, млякото и най-накрая вишновка, размесете тестото и го изсипете в поръсена с олио и брашно тава.

Наредете върху тестото измитите, подсушени и почистени от дръжките и костилките вишни и обелените праскова и круша, нарязани на четвъртинки.

В предварително загрята на 200 градуса фурна запечете сладкиша за около 45 мин. и го поднесете топъл, посипан с охладената сметана, или студен.

Комплект от 8 метални форми за шприц и пош-23%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Комплект от 8 метални форми за шприц и пош
14.50 лв.
11.16 лв.
Виж ››

Практичен комплект от пош и 8 форми за шприц, с които ще създадете красиви декорации на вашите сладкиши.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар