Сладкиш с вишни по испански

03/09/2019
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд смесете пресятото брашно с маята и солта и направете в средата му кладенче.

Разбъркайте захарта и яйцата, докато побелеят, сипете ги в кладенчето и ги размесете с брашното.

Прибавете маслото, млякото и най-накрая вишновка, размесете тестото и го изсипете в поръсена с олио и брашно тава.

Наредете върху тестото измитите, подсушени и почистени от дръжките и костилките вишни и обелените праскова и круша, нарязани на четвъртинки.

В предварително загрята на 200 градуса фурна запечете сладкиша за около 45 мин. и го поднесете топъл, посипан с охладената сметана, или студен. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар