Макарони с аншоа и маслини

03/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в горещия зехтин нарязания на полумесеци лук и наситнения чесън, докато станат прозрачни, добавете подсушените и накъсани на парчета филенца аншоа, ивичките чушки и доматеното пюре, залейте с оцета и разбъркайте.

Намачкайте надробените доматите заедно със сока, добавете ги в тигана, налейте бульона, подправете със захарта, черен пипер и сол на вкус и варете сместа 12-13 минути на слаб огън, след което прибавете маслините и каперсите.

Разбъркайте предварително сварените в подсолена вода, охладени и изцедени макарони със соса, поръсете с настъргания кашкавал и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар