Бърза торта с крем за еклери

Мария СимоваМария СимоваГуру114758108214
08/05/2019
"Знаете ли защо обичаме бързите торти, защото нямаме търпение да хапнем нещо вкусничко "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 440
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете с крема, като в част от студеното мляко разтворите пудинга. Останалото мляко поставете в метален съд заедно със захарта и ванилията, след като се разтвори захарта, добавете разтворения пудинг, варете до сгъстяване.

Завийте крема със стреч фолио и оставете да се охлади напълно. След като това стане, разбийте сметаната на пухкав крем и на части добавяйте от охладения пудинг, крема е готов.

В найлонов плик натрошете бисквитите с точилка. Намажете тава с размери 20х30 с разтопеното масло, разпределете половината натрошени бисквити върху него равномерно. Върху тях разпределете крема и отново бисквити.

Пригответе глазурата, като в метален съд прибавите всички продукти, заедно с начупения шоколад. На бавен огън, при непрекъснато бъркане, варете до гладка смес. Внимателно залейте тортата с глазурата и я поставете в хладилник за 3-4 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар