Начин на приготвяне
Разбийте жълтъците заедно със захарта на пяна и добавете маскарпонето - продължете да разбивате.
Белтъците разбийте с щипка сол и ги добавете към яйцата заедно с маскарпонето.
Разбийте течната сметана и я добавете към крема с маскарпонето.
Смесете кафето с виното и натопете за няколко секунди бишкотите.
Наредете ги в правоъгълна тава и отгоре изсипете част от крема.
Поръсете с горски ягоди и отгоре сложете още бишкоти.
Завършете вашето Тирамису с останалия крем, завийте го със стреч фолио и го сложете в хладилник за няколко часа.
Преди поднасяне го поръсете с какао.
Нежното тирамису с маскарпоне и ягоди е много вкусен десерт.
Да ви е сладко!