Тази рецепта коментираха

Анонимен
нина
нина
Ами ест. че ще е суров аз пеках месо на 150градуса за 4 часа
25.01.2015 12:14
2
Петърчо
Петърчо
Хубава рецепта, а и на снимката изглежда доста добре.
05.04.2013 22:42
1
Иван
Иван
Ами нормално е да е суров с 40 мин. печене, пък било и на 250 градуса..
Звучи вкусно, но определено се съмнявам първоначалното запържване и последващото 40 миннутно печене да са достатъчни.
19.11.2011 20:01
4
тин
тин
И като го увием с конец как ще получим руло, ако не е обезкостен ? Обяснете.
17.06.2011 15:29
1
Васко
Васко
Като гледам снимката този врат си е дюз суров.
17.06.2011 14:49
1