Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Прекалено много масло и брашно. Съвет-На половина. Хеле брашното. Иначе е вкусен.
28.03.2024 18:33
3
Анонимен
Анонимен
Аз добавям и 1 парченце топено сирене ,но брашното ми е 2 пъти по малко и става убиец ?
14.01.2024 13:14
3
1
Анонимен
Анонимен
Сосът е страхотен! Препоръчвам тази рецепта.
31.12.2023 13:50
3
1
Потребител#325153
Потребител#325153
Стана вкусен !
06.10.2023 14:23
1
1
Марияна борисова
Марияна борисова
Аз добавям кубче зеленчуков бульон и става още по вкусно
15.04.2023 17:47
3
4
Анонимен
Анонимен
Много вкусе сос, препоръчвам
31.10.2022 19:16
1
1
Анонимен
Анонимен
Благодаря ?
02.02.2022 21:19
1
Кали Анастасова
Кали Анастасова
Много сполучлива рецепта, записвам си я домашния тефтер.
03.03.2019 10:13
3
2
Потребител#206106
Потребител#206106
Като се посгъсти, се казва гъби каша. И в двата случая е прекрасен.
29.12.2018 10:29
4
5
Кристина Кръстева
Кристина Кръстева
Пробвах тази рецепта. Уникално вкусно е!
18.03.2018 12:31
4
3
rada
rada
Страхотна рецепта,соса стана невероятно вкусен! Благодаря за рецептата. Обожаваме този сос!
25.01.2018 13:37
7
1
Вивта Сан
Вивта Сан
Рецептата е добра :) Аз пробвах да ги запържа първо малко гъбите и после действах по рецептата.Пак стана много вкусен сос.Може да е с цели гъби или пасиран.При всички положения се изяжда за нула време :)
02.01.2018 19:30
11
3
Petia
Petia
Ще опитам този сос - отдавна търся нещо добро. Често вместо пшеничното бяло брашно използвам царевично и също става много добре. Ще го пробвам с двете брашна.
Благодаря за идеята!
17.05.2017 15:42
8
7
Цветанка Цветанова
Цветанка Цветанова
Много добро попадение за идеалния гъбен сос,в графа "любими" :)
06.02.2017 16:41
13
1
Nikola Doychinov
Nikola Doychinov
Мисля , че брашанцето идва в повечко , също така леко го загорих (за първи път правя соса) , но сложих малко мед и вкуса се нормализира , стана мек и приятен сос. Но много брашно да не се слага !!!
04.02.2017 02:51
9
7