Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Прекалено много масло и брашно. Съвет-На половина. Хеле брашното. Иначе е вкусен.
28.03.2024 18:33
3
Анонимен
Анонимен
Много брашно
28.03.2024 18:31
2
Анонимен
Анонимен
Аз добавям и 1 парченце топено сирене ,но брашното ми е 2 пъти по малко и става убиец ?
14.01.2024 13:14
2
1
Анонимен
Анонимен
Ако имате стари кулинарни книги и домашни рецепти, следвайте само тях!!!
02.01.2024 21:07
Анонимен
Анонимен
Соса не става по тази рецепта, спестени даа тънкости!!!
02.01.2024 21:04
Анонимен
Анонимен
Сосът е страхотен! Препоръчвам тази рецепта.
31.12.2023 13:50
3
1
Потребител#325153
Потребител#325153
Стана вкусен !
06.10.2023 14:23
1
1
Марияна борисова
Марияна борисова
Аз добавям кубче зеленчуков бульон и става още по вкусно
15.04.2023 17:47
3
4
Анонимен
Анонимен
Много вкусе сос, препоръчвам
31.10.2022 19:16
1
1
Анонимен
Анонимен
Благодаря ?
02.02.2022 21:19
1
Кали Анастасова
Кали Анастасова
Много сполучлива рецепта, записвам си я домашния тефтер.
03.03.2019 10:13
3
2
Потребител#206106
Потребител#206106
Като се посгъсти, се казва гъби каша. И в двата случая е прекрасен.
29.12.2018 10:29
4
5
Кристина Кръстева
Кристина Кръстева
Пробвах тази рецепта. Уникално вкусно е!
18.03.2018 12:31
4
3
rada
rada
Страхотна рецепта,соса стана невероятно вкусен! Благодаря за рецептата. Обожаваме този сос!
25.01.2018 13:37
7
1
Вивта Сан
Вивта Сан
Рецептата е добра :) Аз пробвах да ги запържа първо малко гъбите и после действах по рецептата.Пак стана много вкусен сос.Може да е с цели гъби или пасиран.При всички положения се изяжда за нула време :)
02.01.2018 19:30
11
3