никакъв. аз така го правя. вероятно се добавя някакъв вкус и аромат от индииското орехче, но и без него е чудесен.
24.08.2014 18:27
2
3
Еми
Сосът стана чудесен,благодаря за рецептата!
04.04.2014 14:56
3
2
Мариана
Сосът стана много хубав!!! Благодаря за рецептата!!! :)
12.01.2014 14:34
10
4
Венета
Току що направих соса за гарнитура към свински пържоли, които пък направих с мед и бяло вино /пържолите/. И двете ястия станаха невероятно вкусни и допълващи се едно с друго.
25.12.2013 12:25
11
2
Румяна
соса стана невероятен благодаря ви за хубавата рецепта
24.12.2013 16:03
3
1
Мани
Моят сос също се получи много добре. Благодаря за рецептата.
11.11.2013 16:14
1
1
Иванова
Аз добавям и скилидка чесън.
04.09.2013 16:37
8
2
Върбанова
Да , приготвих соса с малко изменения .Изпържих гъбките малко и с отделения сос от тях , с малко бяло вино и малко води4ка залях запърженото бра6но .Добавих гъбките ,повря малко , подправих със сол , 4ер пипер и поръсих накрая с магданоз ,,,,мммм стана страхотно ,,,,Благодаря за идеите , които публикувате !
31.05.2013 12:52
6
1
Криса
Соса е невероятен. Направих го без вино (нямах) уникален е. :-)
14.05.2013 21:38
5
Ха
Да!!! Можеш да добависш и два буркана свинско!!!
05.04.2013 21:20
2
7
1
Аха
Ти да не си българче? Ако някой не се ОСВИНИ поне веднъж някъде, а такива като теб вероятно го правят често, денят няма да е започнал ...
21.08.2014 10:11
8
3
Вили
Соса е направо чудесен!
10.02.2013 19:26
2
1
kiki
аз пробвах рецептата и мога смело да кажа - Соса стана НЕВЕРОЯТЕН
15.12.2012 18:15
1
1
dinko
ако нямам индийско орехче ,може ли да сложа нещо друго ?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията