

силвия
Без вино може ли
16.11.2014 18:42
2
4
2

Георги
Разбира се, но вероятно вкусът ще е по-различен. Самият алкохол при готвене се изпарява ... няма да навреди, гарантирам за което
28.12.2015 13:10
4
1

69597
не
04.12.2014 21:37
2
5

Светлин
Получи се страхотно вкусно!
01.11.2014 12:10
1
2

Вили
Индийското орехче е като черен пипер
20.09.2014 09:37
2
4

Кирил
Ако не сложа индийско орехче,проблем ли ще е ?
15.07.2014 10:20
6
4
2

Ivo
Трябва да е МНОГО МАЛКО !
27.05.2016 00:12
1

Жеко
никакъв. аз така го правя. вероятно се добавя някакъв вкус и аромат от индииското орехче, но и без него е чудесен.
24.08.2014 18:27
2
3

Еми
Сосът стана чудесен,благодаря за рецептата!
04.04.2014 14:56
3
2

Мариана
Сосът стана много хубав!!! Благодаря за рецептата!!! :)
12.01.2014 14:34
10
4

Венета
Току що направих соса за гарнитура към свински пържоли, които пък направих с мед и бяло вино /пържолите/. И двете ястия станаха невероятно вкусни и допълващи се едно с друго.
25.12.2013 12:25
11
2

Румяна
соса стана невероятен благодаря ви за хубавата рецепта
24.12.2013 16:03
3
1

Мани
Моят сос също се получи много добре. Благодаря за рецептата.
11.11.2013 16:14
1
1

Иванова
Аз добавям и скилидка чесън.
04.09.2013 16:37
8
2

Върбанова
Да , приготвих соса с малко изменения .Изпържих гъбките малко и с отделения сос от тях , с малко бяло вино и малко води4ка залях запърженото бра6но .Добавих гъбките ,повря малко , подправих със сол , 4ер пипер и поръсих накрая с магданоз ,,,,мммм стана страхотно ,,,,Благодаря за идеите , които публикувате !
31.05.2013 12:52
6
1

Криса
Соса е невероятен. Направих го без вино (нямах) уникален е. :-)
14.05.2013 21:38
5

Ха
Да!!! Можеш да добависш и два буркана свинско!!!
05.04.2013 21:20
2
7
1

Аха
Ти да не си българче? Ако някой не се ОСВИНИ поне веднъж някъде, а такива като теб вероятно го правят често, денят няма да е започнал ...
21.08.2014 10:11
8
3

Вили
Соса е направо чудесен!
10.02.2013 19:26
2
1

kiki
аз пробвах рецептата и мога смело да кажа - Соса стана НЕВЕРОЯТЕН
15.12.2012 18:15
1
1