Мисля , че брашанцето идва в повечко , също така леко го загорих (за първи път правя соса) , но сложих малко мед и вкуса се нормализира , стана мек и приятен сос. Но много брашно да не се слага !!!
04.02.2017 02:51
10
7
Потребител#184142
ХМ!!!досега правих жалки опити за гъбен сос! този го спретнах преди 1/2 час стана трепач!!! тенкю за готиния сос!!!
29.01.2017 10:46
16
2
melina
stava 4udesno i bez vino az go pravq I za frikase sashtata SOS.no parvo Zapata leko gabite. sled katogi izvadq zaparja brashnoto i slagam edna 4asha prqsono mlqko i voda ivrashtam gabite vav sosa
09.02.2016 22:42
16
5
Yana G.
Аз също правя този сос, но без вино. Става страхотен.
07.02.2016 17:00
18
6
мама
Не разбирам защо трябва да се махат гъбите и после пак да се слагат.
29.01.2016 22:03
34
9
Mitko
стана страхотно,хареса ми
27.01.2016 18:21
6
3
Tsvetelina
Този сос ще го пробвам още днес :)
08.01.2016 14:16
1
1
ЕлЕнКа
толкова е вкусно! аз обожавам гъби и стана просто супер!!!!!! е поне така очаквам! мама го прави! а ако не сложиш орехче предполагам не е проблем!?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията