

Цветанка Цветанова
Много добро попадение за идеалния гъбен сос,в графа "любими" :)
06.02.2017 16:41
13
1

Nikola Doychinov
Мисля , че брашанцето идва в повечко , също така леко го загорих (за първи път правя соса) , но сложих малко мед и вкуса се нормализира , стана мек и приятен сос. Но много брашно да не се слага !!!
04.02.2017 02:51
12
7

Потребител#184142
ХМ!!!досега правих жалки опити за гъбен сос! този го спретнах преди 1/2 час стана трепач!!! тенкю за готиния сос!!!
29.01.2017 10:46
18
2

melina
stava 4udesno i bez vino az go pravq I za frikase sashtata SOS.no parvo Zapata leko gabite. sled katogi izvadq zaparja brashnoto i slagam edna 4asha prqsono mlqko i voda ivrashtam gabite vav sosa
09.02.2016 22:42
16
5

Yana G.
Аз също правя този сос, но без вино. Става страхотен.
07.02.2016 17:00
19
6

мама
Не разбирам защо трябва да се махат гъбите и после пак да се слагат.
29.01.2016 22:03
34
9

Mitko
стана страхотно,хареса ми
27.01.2016 18:21
6
3

Tsvetelina
Този сос ще го пробвам още днес :)
08.01.2016 14:16
1
1

ЕлЕнКа
толкова е вкусно! аз обожавам гъби и стана просто супер!!!!!! е поне така очаквам! мама го прави! а ако не сложиш орехче предполагам не е проблем!?
24.05.2015 15:14
11
5

ели
ммммммммммммммммммммммм!!! ВКУСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.05.2015 15:10
3
1

Любка
А ако задушите и малко накълцан чесън с маслото и после прибавите брашното....ще забравите за пържолите!
13.02.2015 13:55
21
4

маги
Стана божествено!
11.02.2015 12:59
6
2

николай
Идеално
31.01.2015 14:53
3
3

Вили
2014-12-30,Оценка5 от 5 за Гъбем сос за пържоли
30.12.2014 16:37
1
3

Даниела
Рецептата е страхотна.
14.12.2014 03:53
3
2