Начин на приготвяне
Почистваме подготвеното свинско контрафиле от ципите, нарязваме го на карета, начукваме ги и овкусяваме с черен пипер и сол. Потапяме в изцедения сок от лимона и овалваме в брашно.
Разбиваме яйцата и към тях прибавяме настъргания кашкавал. Потапяме каретата в сместа и пържим в сгорещено олио по 4-5 минути от всяка страна.
След това ги поставяме върху салфетка, за да се отцеди излишната мазнина. Нарязваме манатарките на ситно, запържваме ги в масло до зачервяване, сипваме виното и овкусяваме с черен пипер и сол.
Размиваме царевичното нишесте с малко вода и прибавяме към гъбите. Оставяме да ври за около 2 минути. С готовия гъбен сос заливаме нашите панирани пържоли.