Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Свински филенца на барбекю

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
307124217
Свински филенца на барбекю1 / 2
15/05/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

  • свинско месо - 200 г филета
  • кетчуп - 2 с.л.
  • оцет - 1 1/2 с.л. оцет
  • захар - 1 ч.л.
  • сол
  • вода - 2 с.л.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе марината от кетчуп, оцет, захар, сол и вода и ги объркайте добре.

Леко начукайте свинските филенца и ги поръсете с черен пипер. Поставете месото в дълбок съд и го залейте с приготвената марината. Оставете ги да отлежат поне 5-6 часа / най-добре едно денонощие/ в хладилник.

Загрейте грила и печете филетата по 15 минути от всяка страна, като през цялото време ги мажете с марината.

Рейтинг

4
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Милко
Милко
Не съм чувал за марината с домати или в случая кетчуп ,няма ли да стане месото жилаво.
11.12.2013 13:47