Начин на приготвяне
Подготвяме свинското месо, като премахваме жили и ципи и слагаме пържолите в стъклена купа.
Смесваме джинджифиловото вино, портокаловото сладко, олиото и настъргания джинджифил в малка купичка и ги разбъркваме хубаво. Изсипваме дресинга върху свинските пържоли, като хубаво ги разбъркваме.
Увиваме стъклената купа с фолио и я слагаме в хладилник за няколко часа или за цяла нощ.
Подготвяме и загряваме барбекюто около 1 час преди печенето. Изцеждаме маринованото месо и запазваме отцедената марината.
Слагаме пържолите на загрятата и намазана с мазнина скара на барбекюто. Печем около 5 минути от всяка страна или по наша преценка.
Докато печем свинските пържоли, изливаме останалата марината в тиган. След като заври, намаляваме температурата и оставяме да къкри за 5 минути. След като сервираме горещите свински пържоли, изсипваме топлия дресинг върху печеното сочно свинско месо.
Изключително вкусни свински пържоли на барбекю по американска рецепта.