Начин на приготвяне
Свинското и джинджифилът са перфектната комбинация и тази рецепта ни носи и двете неща в едно изключително вкусно ястие.
Нарязваме свинското филе на кубчета и ги смесваме с настъргания джинджифил, мления черен пипер, сусамовото олио, лимоновия сок и настърганата глава лук. По наше желание добавяме и малко сол.
Оставяме овкусените парченца месо за около 1 час, като сме ги покрили с капак.
Нанизваме на дървени или метални шишчета маринованото свинско месо, като предварително сме ги намокрили с вода или с малко растително масло.
Мятаме шишчетата на загрятата плоча на барбекюто и ги печем за около 5 минути от всяка страна или по наш вкус.
Сервираме изпечените джинджифилови свински шишчета на барбекю със салата и топла питка хляб.
Джинджифиловите свински шишчета на барбекю са готови.