Свинска супа с праз и домати

Катя
Катя
Новак
14/01/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 800
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд с подсолена и подкиселена с лимонов сок вода се сварява месото от свинска плешка, нарязано на дребни парченца. Прибавя се ситно нарязаният праз да се вари.

В сгорещеното масло и малко от бульона се задушават доматите, обелени и нарязани на ситно. Когато празът е почти сварен, се прибавят задушените домати и се вари още 3—5 мин. супата.

Готовата свинска супа се подправя с разбитата сметана и се поръсва с нарязан на ситно магданоз.

Тази свинска супа с праз и домати поднасяме, докато е още топла.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар