Свинска супа с праз и домати

02/02/2012
Катя
отКатяНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 621
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд с подсолена и подкиселена с лимонов сок вода се сварява месото, нарязано на дребни парченца. Прибавя се ситно нарязаният праз да се вари.

В сгорещеното масло и малко от бульона се задушават доматите, обелени и нарязани на ситно. Когато празът е почти сварен, се прибавят задушените домати и се вари още 3—5 мин.

Готовата супа се подправя с разбитата сметана и се поръсва с нарязан на ситно магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар