Пълнени калмари с ориз

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
267
5
782
23/09/2017
"Ако сте почитатели на Средиземноморския вкус, дошли сте на правилното място. Днес ще готвим неустоими пълнени калмари "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 044
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Калмарите се почистват, като се запазват само пипалата им и торсът.

Загрейте олиото и запържете лука с нарязаните ситно пипала.

Добавете смлените домати, виното, магданоза, сол, пипер и ориза.

Варете така, докато излишната течност се изпари, след което напълнете калмарите.

Подреждайте ги в намазнена тава и сложете да се изпекат за около 1 час в умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар