Домашни еклери

30/05/2009
Хана
отХанаНовак
"Пухкави домашни еклери с много крем, които свършват за нула време, след като ги приготвим"
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции12-15 бр.
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо69 305
  • Преглеждания за месеца357
  • Преглеждания за седмицата87
  • Коментари15 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в умерена фурна.

Опечени и студени те се режат по дължина и се пълнят с жълт крем.

Отгоре се поръсват с пудра захар и ванилия или се заливат с карамел. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 18
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Николай
Николай
06.03.2016 10:14
Нестават тези еклери станаха жълти ката яйца
5
0
иванка
иванка
26.04.2015 19:46
Boje i tova mi bilo recepta
11
0
митко
митко
02.01.2015 18:05
хич нищо не се разбира!
8
0

Виж всички коментари или напиши такъв