Домашни еклери

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
30/05/2009
"Пухкави домашни еклери с много крем, които свършват за нула време, след като ги приготвим"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции12-15 бр.
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо80 061
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в умерена фурна.

Опечени и студени те се режат по дължина и се пълнят с жълт крем.

Отгоре се поръсват с пудра захар и ванилия или се заливат с карамел.

Шприц за перфектните сладки и за гарниране - 18 приставки
Приготвяй си тази рецепта с:
Шприц за перфектните сладки и за гарниране - 18 приставки
11.07 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 18
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Николай
Николай
06.03.2016 10:14
Нестават тези еклери станаха жълти ката яйца
5
0
иванка
иванка
26.04.2015 19:46
Boje i tova mi bilo recepta
11
0
митко
митко
02.01.2015 18:05
хич нищо не се разбира!
8
0