може би има впредвид млечно-масления крем с яица, тои има жълтеникав цвят
24.01.2014 11:32
1
DIDI
каквато и е рецептата, такива са и уменията и в кухнята
24.01.2014 11:27
5
диди алексиева
Защо пишеш рецепта,като всъщност нищо не казваш.Не си губи времето !
05.10.2013 23:50
6
1
Мон
Рецептата изглежда лесна, но обясненията са си направо никакви. Аз например не знаех как се прави варено тесто... За което благодаря на Ваня, че поне обясни...
01.10.2013 09:20
2
гучи
когато добавям яйцата включвам миксера :)бързо и удобно
то без ръце останах 1ят път да бъркам.
само не разбрах какъв е този жълт крем..???!!!
30.07.2013 23:44
3
Виви
Е Хана,можело е и по-подробно обяснение да направиш,еклерите може да изглеждат лесни за приготвяне,но всички знаем,че не е така
29.07.2013 23:26
3
HAHAHHA
Направо обяснението е ТРЕПАЧ...
пълнят се с Жълт крем.... СЕРИОЗНО!? ми ако искаме да е друг цвят?
Защо не се даде рецепта за този ЖЪЛТ КРЕМ!?
Сериозно , никакво обяснение в тази рецепта.......
20.06.2013 17:02
4
Руми Мортон
Още през 1974 г правех еклери и рецептата с пареното тесто е най добрата еклери или толумбички.
Еклерите стават кухи когато се опекат и поемат повече крем.
25.04.2013 14:26
2
Ваня
Слагаш в тенджера да заври водата, посоляваш я, пускаш маслото и след това брашното наведнъж и бъркаш упорито в една посока с дървена лъжица докато стане гладка смес. Махаш от котлона и като поистине малко добавяш яйцата едно по едно. Това е парено тесто от, което можеш да направиш и толумбички, само че те се пържат за разлика от еклерите, които се пекат.
то без ръце останах 1ят път да бъркам.
само не разбрах какъв е този жълт крем..???!!!
пълнят се с Жълт крем.... СЕРИОЗНО!? ми ако искаме да е друг цвят?
Защо не се даде рецепта за този ЖЪЛТ КРЕМ!?
Сериозно , никакво обяснение в тази рецепта.......
Еклерите стават кухи когато се опекат и поемат повече крем.